Mainos
Mainos

Useita kuollut turkkilaiskoulun asuntolan tulipalossa – suurin osa nuoria tyttöjä

Ainakin 12 ihmistä, joista useimmat ovat nuoria tyttöjä, on kuollut Turkin Adanassa syttyneessä tulipalossa. Palo syttyi turkkilaismedian mukaan ilmeisesti sähköviasta paikallisen koulun asuntolassa ja levisi nopeasti rakennuksen puurakenteiden vuoksi.

Palossa 22 ihmistä loukkaantui ja vietiin sairaalaan. Kuolleiden joukossa on 11 oppilasta ja yksi valvoja. Asuntolassa asui yhteensä 34 opiskelijaa.

Kaupungin kuvernööri Mahmut Demirtas on kertonut, että osa onnettomuudessa loukkaantuneista satutti itsensä paetessaan liekkejä asuntolan ikkunoista.

Paikallisen televisiokanavan kuvamateriaali näytti kolmikerroksisen asuntolarakennuksen ilmiliekeissä, kun paikalle saapuneet palomiehet yrittivät suitsia paloa.

Useita Turkin hallituksen ministereitä lähti Adanaan, ja hallitus perusti kriisiyksikön selvittämään tapahtumaa, kirjoitti Hürriyet-lehti.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme