Mainos
Mainos

Useita kymmeniä kuoli räjähdysonnettomuudessa Pakistanissa

Ainakin 45 ihmistä kuoli ja yli sata loukkaantui räjähdysonnettomuudessa Pakistanin luoteisosassa Gayalin kylässä. Räjähdys sattui viime yönä.

Viranomaisten mukaan kylän eräässä talossa syttyi oikosulun seurauksena tulipalo, jota lähes kaikki kylän miehet lähtivät sammuttamaan. Tuli kuitenkin pääsi leviämään viereiseen rakennukseen, jossa säilytettiin tienrakennustöihin tarkoitettua dynamiittia. Seurannut räjähdys tappoi lukuisia sammutuspuuhissa olleita miehiä ja tuhosi ympäröivät rakennukset pahoin. Kuolleiden joukossa on myös naisia ja lapsia.

Sairaalahenkilökunnan mukaan noin 30 loukkaantuneen tila on erittäin vakava. Lisäksi toistakymmentä ihmistä on yhä kateissa.

Pakistanin sisäministeriön edustaja korosti, että kyseessä oli onnettomuus, ei terroriteko. Paikallisten viranomaisten mukaan alueella oli tarkoitus aloittaa yhteystien rakentaminen. Gayalin seutu on vuoristoista, joten räjähteitä olisi tarvittu raivaustöihin.

(MTV3-DPA-AFP-Reuters-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme