Mainos
Mainos

Uskomaton leikkaus onnistui: Päästään kiinni toisissaan olleet kaksoset voivat nyt katsoa toisiaan ensimmäistä kertaa

Christian ja Nicole McDonaldin elämän karmeimmat ja jännittävimmät 27 tuntia muuttuivat puhtaaksi onneksi, kun leikkaus pariskunnan siamilaiskaksosten irrottamiseksi toisistaan onnistui.

Puolitoistavuotiaiden Jadonin ja Aniaksen leikkauksesta on nyt neljä viikkoa, kertoo CNN. Oheisella videolla kaksoset katsovat toisiaan ensimmäistä kertaa, sillä he olivat aiemmin toisistaan kiinni päästään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toipuminen on lääkärien mukaan sujunut hämmästyttävän nopeasti. Jadonin päästä poistettiin jo kääreet, ja alta paljastui jopa hieman hiuksia.

– Hei kaveri, näytät komealta, isä-Christian tokaisee CNN:n jutussa.

Jadon tapailee päälakeaan. Äiti Nicolen mukaan poika varmasti ihmettelee, missä hänen veljensä on?

Mutta Anias ei ole enää kiinni Jadonissa, vaan kumpikin toipuu omassa sängyssään. Aniaksen toipuminen kestää hieman veljeään kauemmin, mutta kummankin on tarkoitus kotiutua kuntoutukseen jo parin viikon kuluttua.

Aiempi ennätys, kotiutuminen kallojen irrotusleikkauksesta, on kahdeksan viikkoa. Monet toipuvat sairaalassa operaatiosta kuukausia.

Pitkää leikkausta johtaneen kirurgin James Goodrichin mielessä kävi leikkauksen keskeyttäminen, sillä poikien aivojen verisuonet olivat kovin kiinnittyneet toisiinsa.

– Jos yksikin verisuonista olisi vaurioitunut... niin menetetään lapsia, kirurgi kertoi.

Hän kuitenkin vei maratonoperaation onnelliseen loppuun asti löydettyään "aukon", jossa jatkaa leikkausta.

Ja vaikka pojat pääsevätkin tästä eteenpäin elämään omaa elämäänsä, Jadonin valvontamonitorissa kiinni ollut englanninkielinen runo kuvaa hyvin, kuinka he pitävät yhtä tämänkin jälkeen.

I'm your twin
You're my twin
We stick together through thick and thin
No matter what I do
I'm always stuck with you.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme