Mainos
Mainos

"Uskomaton puhe uskomattomalta naiselta, rakastan sinua Michelle" – Obama kiitti vaimoaan demokraatit hurmanneesta puheesta

Presidentti Barack Obaman puolisolle, "First Lady" Michelle Obamalle, sataa kiitosta hänen demokraattien puoluekokouksessa pitämänsä puheen johdosta.

Michelle Obama aloitti muun muassa koskettavaksi, itkettäväksi ja voimakkaaksi luonnehditun puheensa muistelemalla miehensä presidenttikauden alkua. 

Hän kuvasi koskettavasti vastavalitun presidenttiparin tytärten ilmettä, kun heidät vietiin ensimmäistä kertaa uuteen kouluun panssaroidussa ajoneuvossa turvamiesten saattelemina.

Presidentin puoliso liikutti kokousväkeä myös Twitterissä laajalti siteeratulla lausahduksella siitä, kuinka hän asuu orjien rakentamassa talossa katsellen mustaihoisten tytärtensä leikkivän nyt koiriensa kanssa sen nurmikolla.

Some räjähti – myös Obama tviittasi

Michellen puhetta on ylistetty laajalti sosiaalisessa mediassa. Myös presidentti Obama tviittasi aiheesta seuraavaa:

"Uskomaton puhe uskomattomalta naiselta. En voisi olla ylpeämpi ja maatamme on siunattu sillä, että meillä on hänet First Ladyna. Rakastan sinua, Michelle."

Antoi tukensa Hillary Clintonille

Michelle Obama otti puheessaan voimakkaasti kantaa myös Hillary Clintonin puolesta. Hän korosti Clintonin paineensietokykyä ja sinnikästä luonnetta. 

– Kahdeksan vuotta sitten, kun häntä ei nimitetty ehdokkaaksi, hän ei pakannut tavaroitaan ja lähtenyt kotiin, Obama sanoi.

Entinen presidentti Bill Clinton kuunteli puhetta riemulla.

Michelle Obaman puhetta on kiitelty muun muassa siitä, että hänen onnistui lytätä repblikaaniehdokas Donald Trump mainitsematta kertaakaan tämän nimeä. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme