Mainos
Mainos

Uskomaton video: Taifuuni tempaisee auton mukaansa Taiwanissa

Taiwania viikonloppuna ravistellut taifuuni sai aikaan paljon tuhoja. Yhteensä 17 ihmistä on kuollut ja neljä on yhä kateissa.

Yhteensä kolme miljoonaa kotia on vielä ilman sähköä ja 279 kotimaan- sekä 37 kansainvälistä lentoa on peruttu taifuunin takia. Kuolleiden lisäksi satoja ihmisiä on loukkaantunut taifuunin aiheuttaman tuhon seurauksena.

YouTubessa leviää myös hurja video, jolla näkyy ensin kadulla lentävää rojua ja roskaa ajoneuvon edessä. Taustalla näkyvät hyvin tummat pilvet ja tornado pyörimässä edessä. Hetken päästä vasemmalta saapuu toinen ajoneuvo, joka lentää tuulen voimasta toiselle kaistalle.

Kymmeniä tuhansia ihmisiä on evakuoitu kodeistaan ja noin 1300 ihmistä asuu tilapäisissä suojissa tällä hetkellä.

Uskomattoman näköisellä videolla auto lähtee kirjaimellisesti tuulen viemänä ja katoaa myrskyyn. Autossa istuva pariskunta alkaa huutaa kauhusta nähdessään jonkun vielä istuvan tien reunalla. Kuljettaja juoksee tarkistamaan onko henkilö kunnossa, mutta video kuitenkin loppuu tähän.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme