Mainos
Mainos

Uskomattomat kuvat: Leijona saalisti antiloopin keskellä autotietä

Nuori, Etelä-Afrikassa työskennellyt brittibiologi Carolyn Dunford on onnistunut ikuistamaan kamerallaan hätkähdyttävää kuvamateriaalia leijonien antoloopinmetsästyksestä.

La Vanguardia-lehden mukaan Dunford oli ajamassa autollaan eteläafrikkalaisen Krugerin eläinpuiston läpi, kun liikenne pysähtyi yllättäen. Pysähdyksen syyksi paljastui kaksi maantiellä vaaninutta aikuista urosleijonaa.

Tiellä maanneista leijonista kummastuneet autoilijat eivät oikein ymmärtäneet mistä oli kyse, ennen kuin he näkivät samalle maantielle ilmestyneen antiloopin. 

Hetkeäkään epäröimättä leijonat hyökkäsivät saaliinsa kimppuun pysäköityjen autojen välistä. 

– Kun näin leijonat, käänsin hieman autoa parempaan asentoon, että pystyisin helpommin kuvaamaan niitä. Ei kuitenkaan tiennyt, että ne vaanivat haistamaansa antilooppia. 

– Maantielle loikkinut antilooppi yritti paniikissa väistää autoja ja paeta leijonia, mutta pedot saivat sen kiinni. 

– Olen pahoillani antiloopin puolesta, mutta leijonat olivat nälkäisiä ja pidän itseäni hyvin onnekkaana, että sain nähdä metsästyksen. Varsinkin kun olen biologi, kertoo Dunford.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme