Mainos
Mainos

Tosielämän Sweeney Todd koulunäytelmässä: Kahden näyttelijän kurkut viillettiin auki

Uudessa-Seelannissa kaksi teini-ikäistä poikaa on joutunut sairaalaan, kun heidän kurkkunsa oli viilletty auki. Pojat näyttelivät paikallisen koulun näytelmässä, joka kertoo asiakkaiden kurkkuja leikkaavasta parturista Sweeney Toddista.

Uhriensa kurkut leikkaavasta parturista Sweeney Toddista kertova koulun musikaali muuttui yllättävän todeksi, kun kahden näyttelijän kurkut oli viilletty auki keskiviikkoyönä Uuden-Seelannin Aucklandissa.

Koulun rehtorin Steve Colen mukaan kahden 16-vuotiaan pojan kurkut oli leikattu auki musikaalin rekvisiittana käytetyllä partahöylällä.

– Se oli partahöylä, jonka terää oli tylsytetty, ja käsitelty vaarattomammaksi. Se oli tavallinen esine käyttää Sweeney Todd -näytelmän rekvisiittana, Cole kertoi TVNZ-kanavalle.

Pojat kiidätettiin Aucklandin sairaalaan. Ambulanssihenkilökunnan mukaan toisen pojan vammat olivat vakavat ja toisen hieman lievemmät. Molempien tila on kuitenkin vakaa.

Koulu on tarjonnut kriisiapua kaikille oppilailleen, erityisesti näytelmässä mukana olleille. Rehtorin mukaan itse näytelmää lykätään.

– Ehkä ensi vuonna teemme jotain vähän yleisluontoisempaa, Cole sanoi.

Poliisi selvittää tapausta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme