Mainos
Mainos

Uudet sateet uhkaavat tulvivaa Pakistania

Tuhannet perheet ovat siirtyneet väliaikaismajoituksiin uusien sateiden tieltä Pakistanissa. Pahimmat rankkasateet vuosikymmeniin ovat runnoneet maata viime viikkoina.

Ainakin 1 500 ihmistä on kuollut ja jopa 12 miljoonaa pakistanilaista on joutunut kärsimään rankkasateiden vuoksi. Pakistanin kokonaisväkiluku on 165 804 000 ihmistä.

Yksi pahiten kärsineistä alueista on Nowsheran maakunta. Väliaikaismajoituksessa ihmisille pyritään järjestämään suojaa ja ruokaa.

Ihmisten hätä kuitenkin pahenee.

- Meillä ei ole mitään. Nukumme maassa, eikä meillä ole ruokaa. Tarvikkeet eivät riitä edes teen keittämiseen, kertoo Hajra Bibi, joka asuu leirissä useiden perheenjäsentensä kanssa. Perheen isä on halvaantunut.

Sateet eivät näytä hellittävän. Pelastustarvikkeita kuljettavat helikopterit eivät pääse ilmaan huonon sään takia. Tulvat myös leviävät myös maan eteläosiin nopeasti.

(MTV3 - AP - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme