Mainos
Mainos

Uusia sars-kuolemia Kiinassa ja Hongkongissa

Sekä Kiina että Hongkong kertoivat tänään uusista sars-tapauksista. Kiinassa on kuollut 11 sars-potilasta lisää ja maassa on havaittu 187 uutta tautitapausta, terveysministeriö tiedotti.

Uudet kuolemantapaukset ovat kaikki Pekingissä. Kuolleita on nyt yhteensä 170 ja tautiin sairastuneita 3638. Hongkongissa uusia kuolemantapauksia on viisi ja tautiin sairastuneita 11, terveysministeriön edustaja kertoi.
Erityisalueella on nyt kuollut yhteensä 162 potilasta ja tautitapauksia on ollut 1600. Parantuneiden määrää ei ole ilmoitettu.

Terveysviranomaiset tutkivat parhaillaan kahtatoista potilasta, joiden uskotaan saaneen sars-tartunnan uudelleen. Havainto lisää pelkoa siitä, että tauti voi tarttua samaan potilaaseen uudelleen. Kuusi tutkittavista on sairaalahoidossa. Heidän tilaansa luonnehditaan vakaaksi. Lääkärit ovat myös havainneet joillain sars-potilailla pysyviä vaurioita keuhkoissa.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme