Mainos
Mainos

Uutiskanava teki erikoisraportin homoparaatin Isis-lipusta – paljastuikin seksileluiksi

Uutiskanava CNN on vetänyt pois nettivideon, jossa sen toimittaja uutisoi nähneensä terroristijärjestö Isisin lipun Lontoon Pride-kulkueessa. Kyseessä ei kuitenkaan ollut Isis-lippu, vaan lippu, jossa oli kuvattu seksileluja. Tapauksesta uutisoi muun muassa Guardian.

CNN ehti julkaista asiasta lauantaina jo erikoisraportin, jossa kerrottiin, että Isis-lipun sateenkaarivärien seasta bongasi CNN:n paikallinen toimittaja.

Toimittaja Lucy Pawle kertoi videolla nähneensä ”mustaan ja valkoiseen pukeutuneen miehen heiluttamassa lippua, joka näytti huonolta yritykseltä, mutta kuitenkin selvältä yritykseltä matkia musta-valkoista Isis-lippua sen selkeästi erottuvalla kirjoituksella”.

– Jos lippua katsoo tarkasti, niin selvästikään se ei ole arabiaa, vaan se näyttää siansaksalta. Mutta selvästi se on Isis-lippu.

Pawle totesi olleensa ainoa, joka kiinnitti kulkueessa huomiota lippuun.

– Näytin olevan ainoa, joka oli huomannut tämän, eikä kukaan vaikuta kyseenalaistavan sitä tai kiinnittävän siihen huomiota. Joten kävin heti kysymässä asiaa tapahtumanjärjestältä, joka kertoi ettei tiedä siitä mitään.

Katsojat tyrmäsivät kuitenkin pian Pawlen uutisen Isis-lipusta Twitter-viesteissään:

– Isis-lippu Pride-paraatissa näytti siansaksalta, koska sen ”teksti” oli itseasiassa seksilelujen ääriviivoja. Ilmiselvästi satiiria.

– Kirjoitus siinä lipussa ei ole arabiaa. Ne ovat dildoja.

CNN veti lippua koskevan videon netistä samana päivänä.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme