Mainos
Mainos

Uutissivusto: Suomalaisten hotellissa räjähti Kanarialla

Kanarialla oikosulun aiheuttama räjähdys aiheutti viikonloppuna vaaratilanteen Playa del Inglesissä.

Räjähdys sattui neljän tähden hotelli Rey Carlosissa perjantaina, kertoo Kanaria24.com -uutissivusto. Sivuston haastattelemien suomalaisten hotellivieraiden mukaan turvatoimet laiminlyötiin hotellissa tapahtuman aikaan törkeästi.

Suomalaispariskunta heräsi perjantaiaamuyönä kovaääniseen räjähdykseen. Viereisessä rappukäytävässä oli pamahtanut kattolamppu, joka aiheutti tulipalon.

Suomalaisasukkaiden mukaan palon aiheuttama paineaalto oli välittömästi hajottanut heidän huoneistonsa rappukäytävän puoleiset ikkunat.

Suomalaiset kertovat, että porraskäytävään ja lähimpiin asuinhuoneistoihin levisi savua, ja jonkin ajan kuluttua myös sammutusjauhetta, ilmeisesti hotellin väen sammuttaessa paloa.

Entisenä vapaapalokuntalaisena suomalaismies arvioi, että pelastustoimet laiminlyötiin monella tapaa.

Hotellin henkilökunta ei ollut suomalaisten mukaan mennyt ollenkaan evakuoimaan asukkaita asunnoista tai tarkistamaan omaisuusvahinkoja.

Suomalaisasukkaat eivät olleet myöskään voineet poistua kertomansa mukaan rappukäytävään tarkistamaan tilannetta, koska käytävä oli pilkkopimeä ja täynnä savua sekä sammutusjauhetta. Huoneistossaan suomalaiset olivat laittaneet märän pyyhkeen oven kynnykseen estääkseen savua pääsemästä sisälle.

Hotelli peruutti lisäksi suomalaisten hälyttämät palokunnan ja ambulanssin.

Suomalaisten mukaan hotelli oli myös yrittänyt estää heitä kuvaamasta vahinkoja vakuutuskorvauksia varten.

– Otimme heti aamulla yhteyttä vakuutusyhtiömme edustajaan. Hänen tullessa paikan päälle arvioimaan ja tarkistamaan syntyneitä vahinkoja, hotellin edustaja oli myös häntä kohtaan erittäin epäkorrekti ja käytännössä ajoi lopulta myös vakuutusyhtiön edustajan pois asunnostamme ja hotellin alueelta, suomalaismies kertoo Kanaria24.com-sivustolle.

Hotelli ei ole vastannut myöskään uutissivuston selvityspyyntöihin tapahtuneesta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme