Mainos
Mainos

Uutistoimisto: Venäjän tuhoisan liikenneturman syynä huono keli?

Venäjän viranomaiset arvelevat alustavasti, että tuhoisan liikenneturman osasyynä olivat kehnot sääolot.

– Kanavatie on kapea ja mutkainen. Saimaan kanavan molemmin puolinhan tie vuorottelee, joten se on hyvinkin liukas. Yksi paikan päällä ollut henkilö kertoi, että tie oli ihan jäinen ja tosi liukasta oli, vahvistaa myös Nuijamaan raja-aseman ylirajavartija Pekka Hannonen MTV Uutisille.

Itärajan tuntumassa Venäjän puolella sattui aamulla vakava liikenneturma, jossa on venäläisviestimien mukaan kuollut 10 ihmistä. Alustavien tietojen mukaan kaikki uhrit ovat Venäjän kansalaisia, kertoo uutistoimisto Ria Novosti.

Turmassa on lisäksi gazeta.ru:n mukaan loukkaantunut kymmenkunta ihmistä, osa heistä vakavasti.  

Pikkubussi ja puutavararekka törmäsivät kello 8.30 maissa Suomen aikaa Viipurin alueella Viipurista Nuijamaalle johtavalla tiellä. Rekassa ei tiettävästi ollut lastia.

Kaikki kuolonuhrit olivat pikkubussissa. 

Bussi oli onnettomuushetkellä matkalla rajan suuntaan, kertoo uutistoimisto Interfax. Ria Novostin mukaan törmäys saattoi johtua siitä, että pikkubussi ajautui vastaantulevien kaistalle.

Raivaustyöt onnettomuuspaikalla jatkuvat edelleen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme