Mainos
Mainos

Uutta tietoa järkyttävästä heroiinikuvasta – pieni poika oli isoäitinsä poikaystävän kyydissä, äiti työskentelee stripparina

Kuva heroiinista yliannostuksen ottaneista naisesta ja miehestä autossa, jossa kuljetettiin myös pientä poikaa, levisi laajalti viime viikonloppuna eri medioissa.

Ohion poliisi julkaisi järkyttävän kuvan poliisiraportin yhteydessä. Tällöin uutisoitiin, että autoa ajoi perheen isä ja äiti oli apukuljettajan paikalla. Myöhemmin on kuitenkin selvinnyt, että tajuttomina auton etuistuimilla nuokkuvat henkilöt olivatkin 4-vuotiaan pojan isoäiti ja hänen miesystävänsä, jotka toimivat myös pojan huoltajina.

Pojan äiti on 25-vuotias strippari

Biologinen äiti, 25-vuotias Reva McCullough oli menettänyt poikansa huoltajuuden jo ennen pojan syntymää. Syynä oli vakava huumeriippuvuus.

Miksi poliisi julkaisi kuvan?

Kuva etupenkillä nuokkuvista narkkareista pieni poika auton takapenkillä on herättänyt surua ja järkytystä. Ohion poliisi sanoo tehneensä poikkeuksellisen ratkaisun julkaistessaan kuvan, koska halusi herättää ihmiset Yhdysvaltojen karmeaan heroiiniepidemiaan.

– Jos kuvaa ei olisi julkaistu, nainen olisi läpsitty hereilly ja pieni poika olisi jatkanut elämää heroiiniriippuvaisten huostassa. Nyt niin ei tapahdu, poliisista kerrotaan Daily Mailille.

– Tekisin saman ratkaisun heti uudelleen, hän jatkaa.

Kyseenalaiseksi kuvan julkaisun tekee se, että kuvassa näkyy pienen pojan kasvot. Poliisi sanoo, etteivät he voineet sumentaa niitä, koska virallisia todisteita ei saa muunnella.

Poliisi myös vetoaa siihen, että pojan tyhjä katse korostaa tilanteen karmeutta. 

– Se mitä poika koki auton takapenkillä on hänelle täysin normaalia ja jokapäiväistä elämää.

Synnytyksen jälkeen poika sijoitettiin äidin 80-vuotiaille isoisovanhemmille, mutta huoltajuusjupakassa on ollut mukana iso joukko myös muita henkilöitä. Lasta onkin pompoteltu niin isotädin, kuin isovanhempien, iso-isovanhempien ja äidin ystävien huostaan pojan syntymästä saakka.

Kuvan levittyä julkisuuteen pojan biologinen äiti Reva McCullough on herännyt vaatimaan poikaansa takaisin itselleen.

– Itkin suoraa huutoa neljä päivää, kun kuulin tästä. Haluan lapseni takaisin, McCullough sanoi brittilehti Daily Mailille antamassaan haastattelussa.

Stripparina työskentelevällä McCulloughilla on kaksi lasta, joiden huoltajuuden hän on menettänyt huumeongelmansa vuoksi.

"Olen tehnyt vääriä valintoja"

Brittilehti Daily Mailin haastatteluun McCulloughin kerrotaan saapuneen selvin päin.

– En käytä enää huumeita, en ole ottanut drinkkiäkään koko päivänä.

– Olen tehnyt paljon vääriä valintoja elämäni aikana, nainen jatkaa.

Vuonna 2013 pojan biologiset vanhemmat yrittivät saada lapsensa takaisin itselleen vedoten siihen, että he "pystyvät antamaan turvallisen kasvuympäristön lapsilleen".

Myöhemmin he peruivat hakemuksensa.

Pojan biologista isää on epäilty huumeiden salakuljetuksesta ja myynnistä, mutta häntä ei ole koskaan tuomittu.

Huoltajuus vaihtunut tiheään

Daily Mailin keräämät viranomaisraportit antavat kuvan tilanteesta, jossa kahta pientä lasta on riepoteltu sukulaiselta ja tuttavalta toiselle. Huoltajuus on myönnetty vuoron perään niin isoisovanhemmille kuin isovanhemmillekin.

Kaiken tämän jälkeen pienen 4-vuotiaan pojan tilanne ei ole edelleenkään selkeytynyt.

Poika sijoitettiin kuvan leviämisen jälkeen naapuriin, josta hänet kuitenkin siirrettiin toiseen osavaltioon.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme