Mainos
Mainos

Vaarallinen aseleikki päättyi vahingonlaukaukseen – 13-vuotias ampui itsensä suorassa Instagram-lähetyksessä

13-vuotias yhdysvaltalaispoika kuoli käsiteltyään käsiasetta suorassa Instagram-videolähetyksessä noin kaksi viikkoa sitten. Tapauksesta kertoo NBC-televisioverkkoon kuuluva atlantalainen 11Alive-televisiokanava.

Pojan äiti, Shaniqua Stephens kertoo televisiokanavan haastattelussa kuulleensa ensin kovan pamauksen perheen asunnon yläkerrasta. Nainen ryntäsi poikansa huoneeseen, missä häntä kohtasi järkyttävä näky. 13-vuotias nuorukainen makasi lattialla verilammikossa.

– Tyttäreni kirkui ja sanoi, että äiti sulje hänen puhelimensa. Kun katsoin hänen kännykkäänsä, hän piti suoraa lähetystä Instagramissa, nainen kertoi televisiokanavalle.

Ase oli ilmeisesti lauennut päin poikaa, kun hän oli esitellyt sitä lähetystä seuranneille katsojille. 11Alive-kanavan mukaan tragediaan päättynyttä lähetystä seurasi tapahtumahetkellä usea pojan ystävistä. 

Poika kiidätettiin sairaalaan, missä hän kuoli saamiinsa vammoihin. Toistaiseksi ei tiedetä, miten poika oli onnistunut hankkimaan aseen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme