Mainos
Mainos

Vähän erilainen kesätyö tarjolla – Japanissa palkataan ninjoja täysillä työtunneilla

Jokaisella täysi-ikäisellä on nyt mahdollisuus päästä oman elämänsä ninjaksi - vieläpä niin, että siitä maksetaan kuukausipalkkaa. Mahdollisuudet paranevat, jos hakijalla on vielä hyvä fyysinen kunto sekä akrobaattisia taitoja. 

Japanissa Aichin hallintoalue hakee parhaillaan kuutta ninjaa kokopäivätyöhön. Palkkaa roolin esittämisestä saa noin 1600 dollaria (noin 1440 euroa) kuukaudessa, kerrotaan työpaikkailmoituksessa (japaniksi).

Vielä on aikaa viilata hakemuksia kuntoon, sillä haku päättyy maaliskuun 22. päivä.

Palkattujen ninjojen työnkuvaan kuuluvat niin lavanäytökset kuin "pr-työ" radiossa ja televisiossa. Siispä japanin kielen taito katsotaan eduksi, tosin englannilla pärjää myös.

Ninjojen taistelutaitoja ei kuitenkaan edellytetä, eikä kokemusta ihmisten tappamista palkkiota vastaan katsota hakijan eduksi. 

Sen sijaan intohimo historiaan ja turismiin ovat välttämättömiä.

Valitut työntekijät pikakoulutetaan näyttäviin ninjatemppuihin, kuten miekkataisteluihin ja takaperin-hyppyihin huhtikuun loppuun mennessä. Esitykset pidetään Nagoyan temppelillä sekä muissa paikoissa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme