Mainos
Mainos

Vaimo uhkasi erolla, lentäjä aikoi pudottaa koneen – pysäytettiin vain minuutteja ennen nousua

Italialainen lentäjä aikoi pudottaa Roomasta Tokioon lähdössä olleen matkustajakoneen, sillä hänen vaimonsa oli uhannut erota hänestä, uutisoi The Independent.

Mies oli lähettänyt vaimolleen tekstiviestin, jossa hän uhkasi tappaa itsensä ja 200 lentokoneen kyydissä ollutta matkustajaa, jos vaimo eroaisi miehestä.

Miehen väitetään uhanneen naista ensin itsemurhalla, mutta kun se ei saanut naista hylkäämään erosuunnitelmia, mies veti uhkaukseen mukaan myös koneensa kyydissä istuneet matkustajat. 

Pilotti pysäytettiin vain minuutteja ennen koneen nousua. Nainen oli ehtinyt ilmoittaa uhkauksesta Rooman Fiumicinon lentokentän viranomaisille. Lentäjä vaihdettiin ilman että matkustajat saivat tietää tapahtuneesta. 

Tapaus sattui viime vuoden tammikuussa, kaksi kuukautta ennen kuin saksalainen lentäjä Andreas Lubitz pudotti matkustajakoneen Alppien vuoristoon.

Mies on pidätetty lentäjänpestistään ja passitettu mielentilatutkimuksiin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme