Mainos
Mainos

Vain yksi lyönti: Isä julkaisi sydäntäsärkevän kuvan pojastaan – "Kunpa ihmiset jakaisivat tätä"

Murtunut isä on julkaissut surullisia kuvia pojastaan, joka makaa sairaalassa koomassa. Kaiken takana on vain yksi yökerhossa isketty lyönti.

Myyntimies Ben Penningtonin, 28, kallosta on jouduttu poistamaan osa sen jälkeen kun hän löi päänsä Level One -yökerhossa Lancashiressa, Britanniassa.

Hänen isänsä Mark on julkaissut kuvia pojastaan muistuttaakseen kaikkia siitä, mitä yksikin lyönti voi tehdä. Poika on taistellut sairaalassa hengestään lauantaiaamun tapahtumien jälkeen.

Leikkaus oli viisituntinen

Benin kerrotaan kaatuneen aamukolmen maissa yökerhossa, jossa hän oli ystäviensä kanssa. Kaatumista edelsi yksi lyönti.

Sairaalassa hänen aivoistaan löydettiin kaksi vuotavaa kohtaa, ja viisituntisen leikkauksen jälkeen hänen kallostaan oli poistettu osa paineen helpottamiseksi.

– Sairaalakuvien tarkoitus on, että ihmiset jakaisivat niitä. Ehkä tekijäkin näkee kättensä jäljen ja hänessä on miestä myöntämään tekonsa, isä sanoo. 

– Perheenä me joudumme valmistautumaan pahimpaan. Vaikka Ben selviäisi, hänellä on todennäköisesti monenlaisia vaikeuksia. Päässä vaurioituneet alueet ovat niitä, jotka kontrolloivat käsien ja jalkojen liikkeitä, isä kertoo. 

Raivoisa isku

Isän mukaan pojat olivat käyttäytyneet yökerhossa hyvin eivätkä baarimikon mukaan olleet humalassa. 

– Tyyppi, joka tämän teki, ehti olla yökerhossa vain hetken. Beniä lyötiin suoraan edestä ja hän löi päänsä baaritiskiin, ennen kuin kaatui maahan. Ben on iso, voimakas kaveri, joten lyönnin on pakko olla ollut raivoisa. 

Lancashiren poliisin mukaan 27-vuotias mies on pidätetty tapauksen johdosta. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme