Mainos
Mainos

Vakava junaonnettomuus Kreikassa

Kreikassa sattunut junan ja rekan törmäys on vaatinut kuolonuhreja. Samalla rataosuudella sattui helmikuussa lähes identtinen onnettomuus, joka vaati kolmen ihmisen hengen.

Ainakin neljä ihmistä on kuollut ja kymmeniä loukkaantunut Pohjois-Kreikassa tapahtuneessa junan ja rekka-auton törmäyksessä. Onnettomuus sattui eilen illalla lähellä Draman kaupunkia Thessalonikin ja Alexandroupolin välisellä rataosuudella.

Yksi kuolleista on tiettävästi rekka-auton kuljettaja. Viranomaisten mukaan sairaalaan vietiin ainakin 35 ihmistä, joista seitsemän loukkaantui vakavasti. Loukkaantuneiden joukossa oli koulun retkeltä palaamassa olleita lapsia. Junassa oli tiettävästi 80 matkustajaa.

Rataosuudella sattui helmikuussa samankaltainen onnettomuus, kun tasoristeystä ylittävä rekka törmäsi junaan lähellä Serresin kaupunkia. Onnettomuudessa kuoli tuolloin kolme ihmistä.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme