Mainos
Mainos

Vakava tivolionnettomuus Skotlannissa: Viisi teiniä sairaalaan laitteen lennätettyä kyydistä

Tivolionnettomuus tapahtui Skotlannissa Ayrin kaupungissa, kun rikkoutunut laite sinkosi viisi kyydissä ollutta ilmaan, uutisoi The Independent.

Ensiapu kutsuttiin Ayrissa olevaan tivoliin lauantai-iltana puoli kymmenen aikaan, paikallinen poliisi kertoo tiedotteessaan. Onnettomuuden syynä oli Move it Tagada -niminen laite, jossa ihmiset istuvat pyörivässä ympyränmuotoisessa rakennelmassa usein ilman turvavöitä tai -kaiteita. Tällä kertaa osa istuimista kuitenkin rikkoutui ja viisi kyydissä ollutta lensi ilmaan kesken laiteajon.

Kaksi nuorta poikaa, 16 ja 17 vuotta, sekä kolme 14-16 tyttöä vietiin sairaalaan hoitoon muun muassa luunmurtuminen sekä pään alueen vammojen takia. Kaikki heistä ovat kuitenkin päässeet jo pois hoidosta poliisi tiedotti sunnuntaina iltapäivällä.

Anne Mcdonald kertoo Independent-lehden haastattelussa, että kaksi hänen lapsenlastaan oli laitteen kyydissä onnettomuuden tapahtuessa.

– Tytöt istuivat alas ja toinen heistä sanoi tuntevansa olonsa epämukavaksi sillä istuimella, että hänen jalkansa tuntuivat oudoilta, joten he siirtyivät toisille istuimille. Se istuin, jolta he siirtyivät, oli se, joka irtosi.

Mcdonaldin mukaan yksi loukkaantuneista tytöistä istui paikalla, jonka hänen lapsenlapsensa olivat päättäneet hylätä.

– Tyttö lensi maksuautomaattia päin kasvot edellä ja perässä lensi poika, hän kertoi.

– Onneksi kukaan ei loukkaantunut vakavasti ja tapauksen tutkinta on nyt käynnissä, poliisin edustaja Brian Shaw kommentoi.

Shawn mukaan onnettomuuden aiheuttanut laite pysyi suljettuna myös sunnuntaina, vaikka muut tivolin laitteet olivatkin toiminnassa turvallisuustarkastuksen jälkeen.

Alla kuva onnettomuudessa osallisena olleen laitteen kaltaisesta tivolilaitteesta.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme