Mainos
Mainos

Väkivaltaisuudet jatkuneet Indonesiassa

Väkivaltaisissa selkkauksissa Indonesian Molukeilla eli Maustesaarilla on kuollut 114 ihmistä ja loukkaantunut vakavasti 70 ihmistä.

Indonesia

Uutistoimisto Antaran mukaan taisteluja käytiin eilen aaamulla Halmera-saaren Duma-kylässä. Viime kuukausina kylässä on käyty katkeria taisteluja kilpailevien kristittyjen ja kylän väestöön kuuluvien muslimien kesken. Uutistoimisto ei maininnut, olivatko eilisissä taisteluissa vastakkain kristityt ja muslimit. Kaikki taistelujen uhrit kuolivat kotitekoisiin pommeihin, pyssyihin ja muihin aseisiin.

Taistelut loppuivat, kun Indonesian sotilaat ajoivat taistelijat tiehensä. Tunnelma Halmaherassa pysyy kuitenkin jännittyneenä. Noin 292 kotia poltettiin Duman kylässä taistelujen aikana. Molukit-saarilla on ollut väkivaltaisuuksia viime vuodesta saakka. Ihmisoikeusjärjestöjen mukaan taisteluissa on kuollut tuhansia ihmistä.

(MTV3-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme