Mainos
Mainos

Valepommi läpäisi turvatarkastukset New Yorkin lentokentällä

Vaikka Newarkin lentokentällä oli meneillään tehostettu valvonta, Yhdysvaltain turvallisuusagentit onnistuivat kuljettamaan lentokoneeseen valepommin.

Yhdysvaltain turvallisuusagentit ovat onnistuneet viemään valepommin matkustajakoneeseen asti Newarkin kansainvälisellä lentokentällä New Yorkissa, kertoo amerikkalainen televisiokanava ABC News.

Kentällä oli menossa tehostettu valvonta, ja valaisukone alkoikin hälyttää, kun siviiliasuisten agenttien "räjähteitä" sisältäviä laukkuja kuvattiin. Mihinkään erikoistoimenpiteisiin ei kuitenkaan ryhdytty, vaan agentit pääsivät kantamuksineen koneeseen, kertoi televisio myöhään eilen.

Sisäisen turvallisuuden ministeriön tuore raportti kertoo samankaltaisista tapauksista myös monilla muilla suurilla amerikkalaiskentillä. Syksyn 2001 terrori-iskujen yhteydessä käytettiin myös Newarkin kenttää.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme