Mainos
Mainos

Yhdysvaltojen pörssikursseissa rajuin romahdus yli 6 vuoteen, Valkoinen talo vakuuttaa: Talous on vakaalla pohjalla

Valkoinen talo painottaa, että Yhdysvaltojen talous on vakaalla pohjalla, vaikka markkinat voivatkin lyhyellä aikavälillä heilahdella, kertoo muun muassa CNN.

Uutistoimisto AFP:n mukaan Valkoisen talon tiedottaja Sarah Sanders lisäksi sanoo, että presidentti Donald Trump keskittyy talouden pitkäaikaisiin perusteisiin, jotka ovat pysyneet poikkeuksellisen korkealla.

Sanders lainasi presidenttiä sanomalla, että Yhdysvaltojen talouskasvu on vahvistunut, työttömyys on historiallisen alhaalla ja amerikkalaisten palkat nousevat.

Yhdysvalloissa osakekurssit laskivat rajusti maanantaina. New Yorkin pörssin keskeinen Dow Jones -indeksi oli laskenut kaupankäynnin päätteeksi 4,6 prosenttia. Indeksi laski perjantaina ja maanantaina yhteensä 1800 pisteellä. Maanantain alamäki oli jyrkin sitten elokuun 2011, jolloin Eurooppa velloi talouskriisinsä keskellä.Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme