Mainos
Mainos

Valkoisen talon viestintäjohtaja eroaa – töissä vain muutaman kuukauden

Yhdysvalloissa Valkoisen talon viestintäjohtaja Mike Dubke on eronnut tehtävästään, kertoo muun muassa yhdysvaltalaislehti Washington Post. Dubke ehti toimia tehtävässään vain kolme kuukautta.

Presidentti Donald Trumpin hallintoon on viime aikoina kohdistunut kovia paineita muun muassa Venäjä-kohun vuoksi. Dubke sanoo lyhyesti CNN:lle, että eron takana on lukuisia syitä, myös henkilökohtaisia.

Mediatietojen mukaan Dubke jätti eroanomuksensa toissa viikolla, mutta tarjoutui jatkamaan tehtävässään Trumpin pitkän ulkomaanmatkan yli.

Dubken kerrotaan työskennelleen läheisesti Valkoisen talon tiedottajan Sean Spicerin kanssa. Dubkella on muun muassa ollut merkittävä rooli Valkoisen talon viestintästrategian hallinnassa ja kriiseihin vastaamisessa.

BBC:n mukaan Spicer on ilmeisesti ottamassa Dubken tehtävät hoidettavakseen, mikä näkyy tiedotustilaisuuksien vähentymisenä.

Dubken lähdöstä kertoi ensimmäisenä Axios-sivusto uutiskirjeessään.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme