Mainos
Mainos

Valmistujaisille järkyttävä loppu – nuori mies kuoli juhlivien toverien ajettua yli

Ruotsissa 19-vuotias mies on kuollut pudottuaan oppilaita kuljettaneesta perävaunusta myöhään eilen illalla Visbyssä. Nuorukainen oli tipahtanut oppilaita kuljettaneen ajoneuvoyhdistelmän kyydistä jääden sen alle. Tapauksesta uutisoi Aftonbladet.

Kuolemaan johtanut turma tapahtui eilen illalla noin kello 23.15. Oppilasryhmä oli ollut juhlimassa valmistumistaan turman sattuessa. Oppilaat olivat olleet perävaunun kyydissä, jota oli vetänyt traktori.

– Oppilas oli ilmeisesti pudonnut traktorin ja vaunun väliin ja joutunut vaunun yliajamaksi, poliisia edustava Fredrik Andersson kommentoi Aftonbladetille.

– Hänet vietiin sairaalaan, jossa hän myöhemmin menehtyi. Tämä on hyvin surullista.

Muut kyydissä olleet oppilaat järkyttyivät tapauksesta pahasti ja heidät kuljetettiin välittömästi saamaan kriisiapua

Poliisi on käynnistänyt tapauksesta tutkinnan.

– Todennäköisesti tämä on ollut tapaturma. Mutta selvitämme, mitä tapahtui. Muun muassa traktori ja perävaunu on tutkittavana. Selvitämme, onko jotain mahdollisesti tehty väärin, poliisi Anders Mattsson totesi.

Oppilasrekkoja koskevia säädöksiä on kiristetty Ruotsissa useilla alueilla vuoden 2014 jälkeen, jolloin ympäri maata sattui useita onnettomuuksia.

Muun muassa Trollhättanissä oppilas loukkaantui vakavasti lyötyään lavalla ollessaan päänsä siltaan ja tiputtuaan sen seurauksena rekan alle. Nuorukainen vietiin sairaalaan vakavasti loukkaantuneena. Göteborgissa naisoppilas joutui sairaalaan jäätyään puristuksiin kahden juhlarekan väliin valmistujaisten aikana. Kungsbackassa loukkaantui puolestaan miesoppilas pudottuaan rekasta ja lyötyään päänsä maahan.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme