Mainos
Mainos

Valvontakamerakuva: Madeleine nähty Brysselissä

Täsmälleen viime vuoden toukokuussa nelivuotiaana kadonneen Madeleine McCannin näköinen tyttö taltioitui Brysselissä valvontakameran nauhalle.

Havainto tehtiin Molenbeekin kaupunginosassa sijaitsevan pankin tiloissa viime maanantaina. Madeleinen vanhemmat Gerry ja Kate kuvailevat Brysselin-vinkkiä "korvaamattomaksi".

McCannien edustaja Clarence Mitchell ilmoitti, että perheen omat tutkijat aloittavat vihjeen tutkimisen pikaisesti. Myös Belgian poliisi tutkii asiaa.

- Etsimme tuoretta tietoa ja tämä on juuri sellaista. Pyrimme saamaan käsiimme valvontakameran nauhan ja analysoimaan sen, Mitchell totesi.

Valvontakamera-vihjeen toi esiin pankin vartija, joka havaitsi videolta englantia puhuvan pikkutytön. Tytön seurassa oli pohjoisafrikkalaisen näköinen nainen, joka puhui ranskaa takellellen.

Myös noin neljä-viisivuotias vaaleahiuksinen tyttö kiinnitti vartijan huomion. Poliisit ovat kuulustelleet vartijaa ja toimittaneet nauhan tarkempiin tutkimuksiin.

(MTV3 - The Sun)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme