Mainos
Mainos

”Vampyyrihoidosta” kamalat seuraukset Yhdysvalloissa: Asiakkaat saattaneet altistua HIV:lle

Yhdysvalloissa terveysviranomaiset suosittelevat New-Mexicossa ns. ”vampyyrihoidossa” käyneitä ihmisiä käymään HIV-testeissä.

Albuquerquessa sijaitsevassa hoitolaitoksessa on havaittu pahoja puutteita hygieniassa. HIV:n tarttumisen lisäksi asiakkailla on ollut riski myös muhin veriteitse siirtyviin sairauksiin, kertoo CNN.

Eräs asiakas oli saanut hoidon seurauksena infektion, joka saattaa johtua virheellisistä käytännöistä kyseisessä laitoksessa.

Hoitolaitokseen tehtiin tarkastus. Viranomaiset havaitsivat sellaisia käytäntöjä, jotka mahdollistavat HIV:n, B-hepatiitin ja C-hepatiitin tarttumisen asiakkaille.

Oikein tehtynä vampyyrihoidosta ei ole vaaraa ihmisille, kunhan hoidossa käytettyjä välineitä ei käytetä toisiin asiakkaisiin.

Vampyyrihoidossa asiakkaalta otetaan verta. Tämän jälkeen verta käsitellään niin, että siitä saadaan uutettua veriplasmaa. Plasmaa pistellään neulan avulla hoidettavan kasvoihin ja sen tarkoitus on imeytyessään eheyttää ihoa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme