Mainos
Mainos

Vanhemmat olivat matkalla katsomaan kolarissa ollutta poikaansa – kuolivat itse traagisesti auto-onnettomuudessa

Auto-onnettomuudessa loukkaantunut nuori mies sai valtavan järkytyksen menetettyään vanhempansa myöskin autokolarissa, kertoo ABC 7 News-kanava.

19-vuotias Chris Hahn sai perjantaiaamuna vakavan päävamman onnettomuudessa valtatie 54:llä. Pahoin loukkaantunut Hahn vietiin sairaalahoitoon Columbian yliopistosairaalaan.

Chrisin vanhemmat, Daniel Hahn ja Lori Hendrickson, lähtivät katsomaan poikaansa sairaalaan. Vanhemmat kuitenkin joutuivat auto-onnettomuuteen matkalla sairaalan. Isä ja äiti menehtyivät, kuten myös toisessa autossa ollut pariskunta.

Chris työskentelee Walmart-kauppaketjussa ja hänen työtoverinsa toivovat nuoren miehen parantuvan auto-onnettomuuden vammoista ja niin ikään suuresta surusta, jonka hän joutui sairasvuoteellaan kohtaamaan.

Työkaveri Alexa Daniel aloitti hyväntekeväisyyskeräyksen, jotta Chris selviäisi hoito- ja hautajaiskuluista.

– Pohdin, voinko tehdä jotain hänen hyväkseen. Päätin sitten tehdä itse asialle jotain, sillä tavoin tiedän, että apu menee perille. Pienetkin teot auttavat. Hänellä on koko elämä vielä edessä ja toivon, että hän saa otteen elämästä vielä takaisin, Daniel kuvailee.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme