Mainos
Mainos

Vanhemmat tappoivat perheensä ilmastonmuutoksen pelossa

Pariskunta on tappanut itsensä ja kaksivuotiaan poikansa ilmastomuutoksen säikäyttämänä. Perheen seitsemän kuukauden ikäinen vauva selvisi tapauksesta kuin ihmeen kaupalla. 56-vuotiaan isän ja 23-vuotiaan äidin pieni poika kuoli välittömästi, kun häntä ammuttiin selkään.

Naapurit hälyttivät virkavallan paikalle, kun talosta alkoi levitä outoa hajua. Latin American Heraldin mukaan poliisi mursi asunnon oven ja näki karmean tapahtumapaikan kolme päivää ampumisen jälkeen. Pieni vauva kiidätettiin sairaalaan, jossa huomattiin, että luoti ei ollut osunut elintärkeisiin elimiin, minkä takia vauva oli yhä hengissä.

Poliisi löysi pariskunnan itsemurhaviestin, jossa he kertoivat äärimmäisistä peloistaan ilmastonmuutoksen suhteen. Pariskunta sanoo viestissä olevansa vihainen hallitukselle, joka ei heidän mielestään ollut tehnyt tarpeeksi ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme