Mainos
Mainos

Vanhemmat vaativat lastentarhanopettajan eroa: Teippasi kolmen lapsen suut naurun takia

Lastentarhanopettaja on saanut sakot Itävallassa lähellä Grazin kaupukia teipattuaan kolmen lapsen suut umpeen.

Opettajan puolustuksen mukaan hän poisti teipit lähes välittömästi huomattuaan virheensä. Lasten suut olivat teipattuina noin minuutin ajan. Syynä suiden teippaamiseen oli opettajan mielestä lasten liian kovaääninen nauru. Asiasta kertoo The Local. 

– Syytetty huomasi samassa tehneensä väärin ja poisti teipit poikien suulta, kertoi syytetyn tiedottaja Hansjörg Bacher.

Tämän jälkeen lastentarhanopettaja raportoi itse tapahtumasta ja lähetti poikein perheille kirjallisen anteeksipyynnön. Opettajan sai oikeudessa 1200 euroa sakkoa. Lasten perheet vaativat lisäksi opettajan eroa.

– Lapset ovat traumatisoituneet tapahtumasta ja tarvitsevat psykologista apua. Minulle on epäselvää, miksi opettajaa ei erotettu välittömästi tehtävästään, kertoi 5-vuotiaan teipatuksi joutuneen pojan sukulainen.

Vanhemmat ovat valittaneet asiasta kaupunginjohtajalle, joka on luvannut selvittää opettajan mahdollisia potkuja. Opettaja ei ole työskennellyt lasten kanssa tapahtuman jälkeen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme