Mainos
Mainos

Vanhus pahoinpideltiin julmasti keskellä ruuhkaa – poliisi kaipaa havaintoja

Vanhus pahoinpideltiin keskellä ruuhkaista ostoskeskusaluetta Englannissa. Nyt hän makaa sairaalassa ruhjeisena ja käsi useasta kohtaa murtuneena. Perhe julkaisi kuvan isoäidistään, jotta pahoinpitelijä saataisiin kiinni.

79-vuotias Eileen Flynn oli ollut ystäviensä kanssa piipahtamassa shandy-lasillisella pubissa maanantaina, kun hän poistuttuaan oli joutunut ryöstäjän pahoinpitelemäksi. Ryöstäjä oli hakannut hänet maahan ja varastanut käsilaukun.

Tyttärentytär Laura Hughes pitää tapahtunutta inhottavana.

– Hänellä oli noin 70 puntaa käsilaukussaan. Miten joku voi hakata vanhan ihmisen näin huonoon kuntoon niin pienen rahan takia, Hughes päivittelee.

Poliisi kaipaa silminnäkijöitä

Hughes kertoo isoäitinsä olevan aktiivinen ja liikkuvan itse bussilla paikasta toiseen. Nyt lääkäreiden mukaan naisen käsi on ainakin viidestä paikasta murtunut, joten paranemiseen voi mennä kauankin aikaa.

Länsi-Midlandsin poliisi pitää tapausta kuvottavana ja pyytää silminnäkijöitä ilmoittautumaan.

– Meidän on saatava tämän tehnyt ihminen vastuuseen, ennen kuin hän tekee tämän jollekin toiselle, sanoo konstaapeli Karim Elliot.

Poliisin mukaan pahoinpitely tapahtui ruuhkaiseen aikaan, joten sillä on mahdollisesti ollut silminnäkijöitä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme