Mainos
Mainos

Vankien ökypirskeistä syntyi iso äläkkä Venäjällä

Venäjällä on noussut äläkkä vankien järjestämistä toogajuhlista.

Skandaalipirskeet järjestettiin heti uuden vuoden jälkeen Serpuhovin vankilassa Moskovan lähistöllä. Tieto juhlista tuli julki, kun niistä otetut kuvat päätyivät internetiin.

LifeNewsin julkaisemissa kuvissa miltei alaston miesjoukko on riehakkaissa tunnelmissa viettäessään sellissään vankitoverinsa syntymäpäivää. Miehet ovat kietaisseet ympärilleen toogamukaelmia, ja yksi esiintyy leijonana. Juhlapöytä notkuu herkuista; kaviaarin kyytipoikana kerrotaan olleen tequilaa.

Viranomaisille paljastus on kiusallinen, sillä Venäjän vankiloita on arvosteltu niin vankien huonosta kohtelusta kuin höllästä valvonnastakin. Vankilaviranomaiset kiirehtivätkin ilmoittamaan, että juhlista on aloitettu tutkinta.

- Sisäisen selvityksen jälkeen kaikki syyllisiksi osoittautuvat virkailijat aina johtoa myöten joutuvat vastuuseen, vakuutti tiedottaja Tatjana Soboleva Rossijskaja Gazeta -lehdelle.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme