Mainos
Mainos

Varas lähetti katumuskirjeen ryöväämälleen miehelle

Bristolissa Englannissa intialaista ruokakauppaa pitävä Imran Ahmed yllättyi iloisesti saatuaan harvinaislaatuista postia.

Posti toi Ahmedille sadan punnan setelin sekä kirjeen mieheltä, joka oli ryöstänyt Ahmedin kaupan vuosia sitten.

Omatunto oli alkanut soimata kirjeen lähettänyttä entistä huumeidenkäyttäjää, joka nyttemmin on saanut elämänsä järjestykseen.

- Noin seitsemän vuotta sitten kävelin kauppasi ohi eräänä iltana, kun huomasin, että joku oli murtautunut sisään, mies kirjoittaa kirjeessään BBC:n mukaan.

- Käytin tilasuutta hyväkseni ja varastin kaupastasi 400 savuketta. Raha kirjeessäni (100 puntaa) on hyvitystä varastamistani savukkeista.

- Tuohon aikaan käytin raskaasti huumeita ja elämäni oli sekaisin. Nyt olen jättänyt huumeet ja tavoittelen kunnollista ja rehellistä elämää, mies jatkaa.

Hän myös kertoo, kuinka yrittää hyvittää tekemänsä vääryydet ja toivoo, että rahan palauttaminen korvaisi kauppiaalle aiheutetun mielipahan.

Kaupanpitäjä Ahmed kertoo olevansa postista hyvillä mielin ja antavansa rahan huumeidenvastaiseen työhön.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme