Mainos
Mainos

Vastasyntyneen elämällä hirvittävä alku – vajaa kuukausi myöhemmin sairaalassa nähtiin pieni ihme

Kun vauva tulee maailmaan, on se useimmiten onnen ja ilon hetki. Bangladeshissa Faiza-vauvan alkutaival oli sen sijaan kaikkea muuta. Alle päivän ikäisenä tyttö sai kokea karulla tavalla sekä ihmisten että eläinten maailman julmuuden.

Eilen, vajaan kuukauden myöhemmin tyttö oli kuitenkin kaiken huomion keskipiste, kun hänet kannettiin valkoisessa käärössä dhakalaisen sairaalan konferenssitilaan. Tyttö on nimittäin todistanut olevansa todellinen taistelija.

Vanhemmat olivat hylänneet Faizan välittömästi tämän syntymän jälkeen. Ulkona leikkimässä olleet lapset löysivät vauvan pusikosta vanhan lentokentän alueelta 15. syyskuuta, kertoo kertoo Dhaka Times.

Kulkukoirat olivat purreet tytöltä miltei irti yhden sormen, myös kasvoissa oli pahoja puremia. Lapset ilmoittivat löytämästään vauvasta paikalliselle asukkaalle, joka toimitti pahoin haavoittuneen Faizan lääkärihoitoon.

Lääkärien mukaan tyttö selviää hengissä, mutta toipumisesta tulee pitkä.

– Hän tarvitsee leikkauksen, jolla hänen sormensa, nenänsä ja huulensa korjataan, mutta meidän täytyy odottaa kunnes hän on kolme kuukautta vanha.

Valloittajaa tarkoittavan Faiza-nimen tyttö sai lääkäreiltä.

– Hän on ylittänyt monta estettä ja selvinnyt hengissä. Nimi sopii hänelle.

 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot