Mainos
Mainos

Vastasyntynyt vauva löytyi lentokentän vessaan hylättynä

Pariisissa on löydetty vastasyntynyt vauva lentokentän vessaan hylättynä. Vauvan löysi perjantaina siivooja Orlyn lentokentällä, kertoo Le Parisien.

Siivoojan vessasta löytämä vauva oli kääritty paperiin ja pusseihin. Poikavauva toimitettiin heti löytämisen jälkeen sairaalaan kriittisessä tilassa.

Tapausta tutkivien syyttäjien mukaan vauvan äiti oli ilmeisesti jättänyt vauvan vessaan heti synnytyksen jälkeen. Vessa, josta vauva löydettiin, sijaitsi lähtevien lentojen alueella. Viranomaiset yrittävät nyt jäljittää äitiä. Vauva on viranomaisten mukaan afrikkalaista alkuperää.

Tapaus ei ole ensimmäinen kerta, kun vastasyntyneitä vauvoja on löydetty järkyttävästi hylättynä Pariisista.

Vuonna 2012 löydettiin hylättynä vastasyntynyt vauva, jolla oli yhä napanuora kiinni vatsassaan. Vauva oli jätetty koriin kirkon omistaman rakennuksen eteen pariisilaislähiössä.

Vuonna 2011 löydettiin puolestaan vastasyntynyt, elävä vauva roska-astiaan jätetystä suljetusta roskapussista. Talon asukas oli havainnut vauvan pyristelevän pussissa ja hälyttänyt paikalle apua.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme