Mainos
Mainos

Vauva varasti huomion Espanjan parlamentin ensimmäisessä istunnossa

Espanjan tuoreen parlamentin istunnossa nähtiin paljon uusia kasvoja – yllättävin uusi tulokas salissa oli kuitenkin viisi kuukautta vanha poikavauva.

Vauvan saliin toi mukanaan parlamenttiedustaja Carolina Bescansa.

Bescansa istui vauva sylissään läpi koko parlamentin istunnon ja kantoi vauvan mukanaan myös kävellessään äänestämään puhemiestä.

Parlamenttisaliin tuotu vauva käynnisti sosiaalisessa mediassa melkoisen viestivyöryn. Osassa viesteissä vauvasta vitsailtiin, osassa taas pohdittiin, onko istuntosali oikea paikka vauvalle.

– Tästä tulee lyhyt istunto. Ei kukaan kykene kuulemaan mitään Bescansan vauvan itkun alka, David Penalver naljaili Twitterissä.

– Parlamentissa on päiväkoti, edustaja Javier Maroto tviittasi.

Bescana itse kertoi halunneensa nostaa esiin, kuinka normaalia lasten hoitaminen on.

– Tässä maassa on miljoonia äitejä, jotka eivät voi kasvattaa lapsiaan niin kuin haluaisivat, jotka eivät voi viedä vauvaansa töihin, ikään kuin se ei olisi normaalia, Bescana totesi.

– Jos tässä maassa pääsee uutisiin sillä, että tuo parlamenttiin rintaruokitun vauvan, niin se kertoo asiasta paljon. Se tarkoittaa, että tälle pitää antaa lisää näkyvyyttä.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme