Mainos
Mainos

Vauvakuolemat saivat USA:n vetämään sänkyjä myynnistä

Yhdysvaltain kuluttajavirasto varoittaa, että Simplicity-yhtiön vanhanmalliset lastensängyt voivat olla vaarallisia, jos sängyn sivuseinät asennetaan väärin.

Yhdysvaltain viranomaiset vetävät markkinoilta miljoona kiinalaisvalmisteista lastensänkyä. Päätös tehtiin kahden vauvan kuoltua sänkyjen aiheuttamissa onnettomuuksissa. Lisäksi viranomaisten tietoon on tullut yli 60 vaaratilannetta.

Yhdysvaltain kuluttajavirasto varoittaa, että Simplicity-yhtiön vanhanmalliset lastensängyt voivat olla vaarallisia, jos sängyn sivuseinät asennetaan väärin. Nukkuva lapsi voi tällöin jäädä loukkuun sänkyyn tai pahimmassa tapauksessa tukehtua.

Viime aikoina useita kiinalaistuotteita on vedetty markkinoilta niiden vaarallisuuden vuoksi. Viimeksi lelunvalmistaja Mattel poisti myynnistä miljoonia leluja, joissa oli havaittu lyijyä tai vaarallisia osia.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme