Mainos
Mainos

Vauvoina erotetut kaksoset tapasivat aikuisina – kodit 40 kilometriä toisistaan

Vauvoina erotetut indonesialaiskaksoset ovat kohdanneet uudelleen liki 30 vuoden jälkeen. Indonesiassa syntyneet ja eri tahoille adoptoidut naiset löysivät toisensa Ruotsista – ja saivat selville asuvansa vain 40 kilometrin päässä toisistaan.

Kaksoset Emilie Falk ja Lin Backman adoptoitiin pieninä pohjoisindonesialaisesta orpokodista kahteen eri perheeseen Ruotsiin. Kummankaan henkilöpapereissa ei kuitenkaan mainittu, että heillä oli kaksoissisar.

Falkin ja Backmanin perheet tapasivat heidän vauva-aikanaan muutaman kerran ja vertailivat papereitaan, mutta pitivät mainintaa samasta äidistä virheenä.

– Siihen aikaan ei ollut DNA-testejä, Falk sanoo.

Aikuistuttuaan kumpikaan ei ollut kiinnostunut biologisesta taustastaan, kunnes Falk meni naimisiin kaksi vuotta sitten ja päätti etsiä Backmanin. Hän löytyi – mistäpä muualta kuin – Facebookista.

Falk kertoi syntymäpäivänsä ja äitinsä nimen ja sai kuulla, että ne olivat samat kummallakin. Lisäksi selvisi, että he asuivat Etelä-Ruotsissa vain 40 kilometrin päässä toisistaan.

Jännittävät yksityiskohdat eivät loppuneet siihen: molemmat naiset ovat opettajia ja menivät naimisiin samana päivänä, toinen tosin vuotta aiemmin. Heillä oli jopa sama laulu häätanssina.

DNA-testit varmistivat, että naiset ovat sisaruksia.

(MTV – AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme