Mainos
Mainos

Vauvoista seonnutta naista odottaa pitkä tuomio USA:ssa – leikkasi syntymättömän lapsen ulos murhaamansa ystävän kohdusta

Yhdysvalloissa New Yorkissa nainen on todettu syylliseksi ystävättärensä raa’asta murhasta ja tämän syntymättömän lapsen varastamiseen. Tapauksesta uutisoi ABC7 NY-kanava.

Syylliseksi todettu Ashleigh Wade houkutteli uhrinsa, 22-vuotiaan Angelikque Suttonin, käymään luonaan marraskuussa 2015. Murhaajan oli luvannut antaa viimeisillään raskaana ollelle Suttonille lahja.

Sutton oli tapahtumahetkellä matkalla oikeustalolle mennäkseen naimisiin. Vauvalahjan sijaan Wade viilsi Suttonin kurkun auki, puukotti häntä ja leikkasi syntymättömän lapsen ulos hänen kohdustaan.

Oli teeskennellyt raskautta

Wade oli teeskennellyt miesystävälleen ja perheelleen olevansa raskaana. Hän oli valehdellut asiasta myös sosiaalisessa mediassa. Lisäksi nainen oli myös hankkinut muun muassa vauvan vaatteita ja kenkiä.

Valhe oli lähes täydellinen lukuun ottamatta sitä tosiasiaa, ettei Wade ollut todellisuudessa raskaana ja tarvitsi siksi ystävättärensä lasta suunnitelmansa toteenpanemiseen. Syyttäjien mukaan veriteko oli erittäin laskelmoitu, sillä Wade varoi visusti osumasta uhrinsa vatsaan.

Veriteon jälkeen Wade oli kertonut poliiseille ja ensijoitajille puukottaneensa ystäväänsä itsepuolutuksena. Hän väitti myös synnyttäneensä lapsen itse. Newyorkilaisen kanavan mukaan poliiseja ja ensihoitajia oli odottanut tekopaikalla verinen ja hirvittävä näkymä.

Motiivina pakkomielle vauvoihin

Tapauksesta tehdyn aiemman uutisen mukaan vauva selvisi elossa, ja on tällä hetkellä murhatun äidin sukulaisten hoivissa. Uutisen mukaan naiset olivat vanhoja koulukavereita, jotka olivat hiljattain alkaneet pitää jälleen yhteyttä toisiinsa.

Poliisin mukaan Wadella oli pakkomielle vauvoja kohtaan, mikä voi selittää osittain hänen järjetöntä käytöstään.

Waden puolustusasianajaja vetosi muun muassa siihen, että jokin on voinut mennä pahasti vikaan hänen asiakkaansa pään sisällä. Itse tuomio langetetaan lokakuun loppupuolella. Vauvoista seonnutta naista odottaa nyt jopa 50 vuoden vankilatuomio. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme