Mainos
Mainos

Veitsihyökkäys Münchenin keskustassa – useita loukkaantunut

Useita ihmisiä on loukkaantunut veitsihyökkäyksessä Münchenin keskustassa.

Münchenin pelastusviranomaisten mukaan loukkaantuneita on viisi. Poliisi puolestaan kertoo Twitterissä, että uhrien vammat eivät ole hengenvaarallisilta. 

Hyökkääjä on pakeni paikalta. Poliisi etsi noin 40-vuotiasta miestä, jonka kerrotaan pukeutuneen vihreään pusakkaan ja harmaisiin housuihin. Poliisin mukaan miehellä on ruskeat hiukset ja ajamaton parta. Ruumiinrakenteeltaan häntä kuvaillaan vankaksi.

Poliisin mukaan mies on liikkunut mustalla polkupyörällä ja hänellä on ollut mukanaan reppu, johon on kiinnitetty makuualusta.

Sanomalehti Bild kertoi puolenpäivän jälkeen, että Münchenin puukotuksista epäilty mies on saatu kiinni. Münchenin poliisi vahvistaa Twitterissä, että aamun veitsihyökkäyksestä on otettu kiinni yksi epäilty. Poliisi ei ole varma, onko kyse tekijästä.

Poliisi on kehottanut välttämään liikkumista Rosenheimer Platzin aseman, Ostbahnhofin aseman ja Ostparkin puiston lähistöllä ja pysyttelemään sisätiloissa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme