Mainos
Mainos

Venäjä: Jugoslavia-neuvotteluihin aikalisä

Venäjän turvallisuusneuvoston sihteeri Sergei Ivanov on ilmoittanut, että Jugoslavian perustuslakituomioistuimen eilinen ilmoitus, että osa maan presidentinvaalien tuloksista mitätöidään, on antanut Venäjälle lisäaikaa neuvotella Jugoslaviassa kriisin eri osapuolten kanssa.

Putin


Jugoslavialainen uutistoimisto Tanjung kertoi eilen, että osa runsas viikko sitten pidettyjen presidentinvaalien tuloksista on mitätöitävä.

Ivanov kertoi intialaisille toimittajille, että uusi tilanne antaa Venäjän presidentille Vladimir Putinille enemmän aikaa toimia Jugoslavian presidentinkriisissä. Putin on tällä hetkellä Intiassa tapaamassa intialaisia liikemiehiä.

Putin on kutsunut sekä Jugoslavian presidentin Slobodan Milosevicin että oppositiojohtaja Vojislav Kostunican neuvotteluihin Moskovaan, jotta maan presidentinvaalikriisi saataisiin päätökseen. Kostunica on torjunut kutsun, Milosevic ei ole vielä vastannut siihen.
(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme