Mainos
Mainos

Venäjä: Liian aikaista puhua rauhanturvaoperaatiosta Itä-Ukrainassa

Venäjän mukaan on liian aikaista puhua rauhanturvaoperaatiosta Itä-Ukrainassa. Tämä on Venäjän mukaan ajankohtaista vasta, kun Ukrainan tulitaukosopimus on kokonaisuudessaan voimassa.  

- Ennen kuin Minskin sopimusta ja sopimustekstin yksityiskohtia täysin noudatetaan, on väärin nostaa esille mitään muita asioita, kuten kysymystä rauhanturvaajista, sanoi presidentti Vladimir Putinin tiedottaja Dmitri Peskov venäläisten uutistoimistojen mukaan.

Ukrainan presidentinkanslia oli aiemmin sanonut Putinin hyväksyneen mahdollisuuden lähettää rauhanturvaajia Itä-Ukrainaan. Ukrainan mukaan tämä olisi käynyt ilmi Ukrainan, Venäjän, Ranskan ja Saksan johtajien puhelinkeskustelusta torstaina.  

Venäjä ei kuitenkaan maininnut rauhanturvaajia omassa lausunnossaan, jonka se antoi puhelinkeskustelun jälkeen. Myöskään Ranska ei maininnut asiasta mitään.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme