Mainos
Mainos

Venäjä varautuu sissi-iskuihin

Kiivaat taistelut Tshetshenian pääkaupungin Groznyin ympäristössä ovat jatkuneet. Tshetsheenit väittävät torjuneensa Venäjän suurhyökkäyksen. Venäläisten sotilaslähteiden mukaan taas maan joukot ovat onnistuneet sulkemaan kaikki Groznyin keskustaan johtavat tiet.

Venäläisjoukkojen yritykset vallata Groznyin keskusta ovat kilpistyneet toistaiseksi tshetsheenisissien vastarintaan. Sissit kertoivat eilen tuhonneensa suuren venäläisen taistelukolonnan kaupungin keskustassa.

Moskovan mukaan Tshetsheniassa on 93 000 Venäjän armeijan sotilasta. Tshetsheenitaistelijoiden määräksi on arvioitu noin 11 000 miestä.

Venäjä on ilmoittanut, että se on kiristänyt turvallisuustoimia tshetsheenisissien iskujen varalta. Jordanialaissyntyinen sissijohtaja Hattab on sanonut, että sissit ovat valmiita tekemään iskuja Venäjän kaupunkeihin.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme