Mainos
Mainos

Venäjällä laskuvarjojääkäreiden äidit protestoivat

Venäjällä sotilaiden äidit ja vaimot vaativat selitystä laskuvarjojääkäreiden kuolemista.

Naisten mukaan yhteys Kostroman tukikohdassa Moskovan pohjoispuolella palvelleisiin laskuvarjojääkäreihin katkesi sen jälkeen, kun heidät oli lähetetty sotaharjoituksiin. Kuolleiden määrästä ei ole tarkkaa tietoa.  

– Cargo-200 saapui eilen Kostromaan, sanoi Valeria Sokolova, yksi laskuvarjojääkäreiden vaimoista viitaten venäläiseen armeijatermiin ruumispussista.  

Venäjän mukaan sotilaat olivat ulkomailla, mutta armeija ei ole vahvistanut, että sotilaat olisi lähetetty Ukrainaan, naiset sanovat.

Äitien ja vaimojen oli tänään määrä osoittaa mieltään. 

Sotilaiden läheisiä edustavan järjestön mukaan jopa 400 venäläisen sotilaan uskotaan haavoittuneen tai kuolleen Ukrainassa.

Venäjä ei ole vahvistanut, että sillä olisi joukkoja Ukrainassa.  
Ukraina kertoi tiistaina ottaneensa kiinni kymmenen venäläistä laskuvarjojääkäriä Itä-Ukrainassa.  

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot