Mainos
Mainos

Venäjällä muitakin traagisia liikenneonnettomuuksia tänä vuonna

Suomen rajan tuntumassa tapahtunut vakava kolari ei ole ainoa useita kuolonuhreja vaatinut liikenneturma Luoteis-Venäjällä.

Tänään aamulla kymmenen ihmistä kuoli, kun pikkubussi ja puutavararekka törmäsivät Viipurin alueella Nuijamaalta Viipuriin johtavalla tiellä.

Pikkubussissa olleista 12 ihmisestä kymmenen kuoli. Rekan kuljettaja ja kaksi pikkubussin naismatkustajaa ovat hoidettavina viipurilaissairaalassa. 

Alustavien tietojen mukaan pikkubussi olisi ajautunut toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle. Venäläisviranomaiset ovat arvioineet syyksi vaikeita sää- ja tieolosuhteita.

Tammikuun puolivälissä kuusi ihmistä kuoli Pietarissa Kirovin piirissä, kun pikkubussi suistui tieltä Laatokan kanavaan.

Samatapainen onnettomuus tapahtui tammikuun ensimmäinen päivä Vologdan alueella, kun henkilöauto suistui jokeen. Onnettomuudessa kuoli kolme aikuista ja 10-kuukautinen lapsi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme