Mainos
Mainos

Venäjältä suloinen lahja Ranskalle: Tämä koiranpentu seuraa Dieselin sankarillisia tassunjälkiä

Venäjä on ottanut osaa Ranskan ponnisteluihin terrorismin torjumiseksi sekä iskuista toipumiseksi antamalla maalle erikoisen, hellyttävän lahjan.

Venäjä on lahjoittanut Ranskalle saksanpaimenkoiran pennun, jonka toivotaan seuraavan viime keskiviikkona kuolleen poliisikoira Dieselin sankarillisia tassunjälkiä. Aiheesta kirjoittaa muun muassa Daily Mail.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

7-vuotias belgianpaimenkoira Diesel sai surmansa terroristin itsemurhaiskussa, kun poliisit olivat tutkimassa asuinrakennusta Pariisissa. Koirat ja ihmiset ympäri maailman ovat osoittaneet kunnioitusta kokeneen poliisikoiran muistolle muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Pikkuinen Dobrynia lähetetään Pariisiin auttamaan maan viranomaisia terrorismin torjunnassa. Pentu on saanut nimensä venäläissankarin Dobrynia Nikitichin mukaan - miehen, jota kuvaillaan Venäjän historiassa voimakkaaksi, rakastettavaksi, rohkeaksi ja uhrautuvaksi.

Venäjän sisäministeri Vladimir Kolokoltsev kertoi, että on jo kirjoittanut ranskalaiskollegalleen Bernard Cazeneuvelle asiasta.

Dobrynia-niminen koira elelee tällä hetkellä poliisikoirien koulutuskeskuksessa Moskovan seudulla. Koiran on vielä käytävä läpi lääkärintarkastus ja karanteeni, ennen kuin se voidaan lähettää Ranskaan.  

Poliisikoiran kouluttajat poseerasivat Dobrynjan kanssa Instagramissa yhdessä Je Suis Diesel -hashtagin kanssa.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme