Mainos
Mainos

Venäjän lentoturmasta selvinneen nuoren pojan tila kriittinen

Öisestä Petroskoin lentoturmasta selvinneen pojan tila on kriittinen. 9-vuotias Anton Terekhin ja hänen teini-ikäinen sisarensa Anastasia olivat niiden kahdeksan ihmisen joukossa, jotka selvisivät koneen maahansyöksystä hengissä. Sisarusten äiti menehtyi onnettomuudessa.

Turmasta selvinneitä on kuljetettu onnettomuusalueelta Moskovaan sairaalahoitoon. 9-vuotiasta Antonia ei Venäjän terveysministerin mukaan ole kuitenkaan toistaiseksi kuljetettu sairaalaan hänen äärimmäisen kriittisen tilansa vuoksi.

- Pojan tila on vakava. Hän on menettänyt valtavasti verta, kertoo terveysministeri Tatyana Golikova.

Suomalaisia ei ole tiettävästi kuollut Petroskoin lentoturmassa, kertoo Suomen ulkoministeriö. Ulkoministeriön tiedot perustuvat Venäjän viranomaisten antamiin tietoihin.

Venäjän hätätilaministeriön mukaan yksi kuolonuhreista on Ruotsin kansalainen. Ruotsin ulkoministeriö vahvistaa, että 40-vuotias ruotsalaismies on kirjattu turmakoneen matkustajalistaan ja miehen pelätään kuolleen onnettomuudessa.

Venäläisyhtiö RusAirin kone yritti tehdä pakkolaskun moottoritielle kahden kilometrin päässä Petroskoin lentokentästä hieman ennen puoltayötä. Kone hajosi törmäyksessä useisiin osiin ja syttyi tuleen.

Tupolev 134 -mallinen kone oli matkalla Moskovasta Petroskoihin.

(MTV3 - Reuters - AFP - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme