Mainos
Mainos

Venäjän parlamentti hyväksyi talousarvion

Venäjän parlamentin alahuone eli duuma hyväksyi tänään kuluvan vuoden talousarvion.

Kiistelty budjettiesitys hyväksyttiin lopullisesti duuman neljännessä käsittelyssä. Äänestyksessä 252 kansanedustajaa oli budjetin hyväksymisen kannalla, kun taas 129 edustajaa vastusti vahvasti alijäämäisen talousarvion hyväksymistä. Valtion menot ovat budjetissa lähes 500 miljardia ruplaa ja tulot lähes 370 miljardia ruplaa.

Adamovista Venäjän uusi ydinenergiaministeri

Presidentti Boris Jeltsin nimitti tänään Jevgeni Adamovin Venäjän uudeksi ydinenergiaministeriksi. Adamov, 58, seuraa tehtävässä Viktor Mihailovia, joka joutui maanantaina siirtymään syrjään. Adamov siirtyy Viktor Tshernomyrdinin hallitukseen moskovalaisesta energiantutkimuslaitoksesta, jota hän on johtanut. Adamov on tullut tunnetuksi työstään Tshernobylin ydinvoimalaturman aiheuttamien ongelmien ratkomisessa. Jeltsin on viime päivinä erottanut hallituksesta kolme ministeriä ja yhden varapääministerin.
(STT-DPA-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme