Mainos
Mainos

Venäjän suurlähetystö levittää YouTubessa valloittajavideota

Venäjän Suomen-suurlähestystö levittää YouTubessa erikoista propagandavideota Venäjän valloituksista.

Ilta-Sanomien mukaan videota jakaa Twitterissä myös Venäjän puolustusteollisuudesta vastaava varapääministeri Dmitri Drogozin.

Videolla kerrataan Venäjän laajentumisen historiaa 1500-luvulta lähtien. 

– Minä olen venäläinen valloittaja. Se on ammattini. Historiassa kävi vain niin, videon selostus alkaa.

Video kertoo Venäjän valloittaneen aikanaan takaperoisen Siperian.

– Ja nyt siellä tuotetaan öljyä, kaasua ja alumiinia, selostus kertoo maalaten vahvasti kuvaa edistystä ja hyvää mukanaan tuovasta valloittajasta.

Baltian maat saavat videolla osansa propagandasta.

– Rakensin heidän pelloilleen tehtaita ja voimaloita. Baltiassa tehtiin aikanaan korkealaatuista radiotekniikkaa, autoja ja parfyymeitä. Minua pyydettiin lähtemään ja nyt sieltä saadaan kilohailia ja osa kansasta pesee vessanpönttöjä Euroopassa, selostaja vyöryttää.

Sitten videolla päädytäänkin jo Ukrainaan.

– Valloitin Ukrainan ja rakensimme lentokoneen moottoreita, laivoja, tankkeja ja autoja. Minua pyydettiin lähtemään ja nyt he tuhoavat kaiken mitä valloittajasta on jäljellä. He eivät rakenna mitään uutta, paitsi jatkuvia maidaneja ja diktatuuria.

– Valloittaminen on synnyinoikeuteni, video vakuuttelee.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot