Mainos
Mainos

Venäjän tytöstä Miss Universum

Universumin kauneimmaksi on valittu Venäjän Oksana Fedorova. Suomen Janette Broman ei päässyt kymmenen finalistin joukkoon.

Universumin kauneimmaksi on varhain tänä aamuna valittu Venäjän Oksana Fedorova. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittui Panaman edustaja, toinen perintöprinsessa tuli Kiinasta ja kolmas Etelä-Afrikasta. Suomea edustanut Janette Broman ei päässyt kymmenen finalistin joukkoon.

Loppukilpailuun päässeet kaunottaret oli valittu jo ennen televisiointia, mutta tulos kerrottiin vasta lähetyksen aikana. Kymmenen loppukilpailijan joukossa ei ollut yhtään vaaleaverikköä.

Loppusuoralle pääsivät Albanian, Venäjän, Etelä-Afrikan, Intian, Saksan, Kyproksen, Kanadan, Panaman, Kiinan ja Venezuelan tytöt. Karibianmerellä sijaitsevalla Yhdysvalloille kuuluvalla Puerto Ricon saarella käytyyn missimittelöön osallistui edustajia 75 maasta. Kisat televisioineen CBS-yhtiön mukaan niitä seurattiin 176 maassa ja katsojia oli noin 600 miljoonaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme