Mainos
Mainos

Venäläisjohto: 15 kuoli väijytyksessä

Venäläiset viranomaiset ovat myöntäneet, että eilisessä tshetshenisissien väijytyksessä on kuollut 15 venäläissotilasta.

Sotilas


Sissit ovat kertoneet uutistoimisto AFP:lle jopa 80:n venäläisen kaatuneen.

Venäjän puolustusministeriö kiisti aamulla väijytystiedot tykkänään, mutta myönsi sitten viiden sotilaan kuolleen ja varmisti luvuksi päivällä 15.

Tshetsheenien edustaja Movladi Udugov kertoi uutistoimisto AFP:lle, että venäläisten panssarikolonna joutui väijytyksen kohteeksi Serzhen-Jurin kylässä Vedenon solassa eilen iltapäivällä. Väijytystä seurasivat neljä tuntia kestäneet taistelut, joissa tshetsheenit Udugovin mukaan surmasivat 80 venäläistä ja tuhosivat 18 panssarivaunua.

Venäläiset viranomaiset kertoivat vielä vähän aiemmin uutistoimisto Interfaxin mukaan, että Tshetshenian taistelurintamalla oli melko rauhallista. Venäjä teki eilen vain 12 pommituslentoa eli huomattavasti tavallista vähemmän, Interfax kertoi.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme